Tassen! Veiling & Markt voor goede doelen

De Stevenskerk in hartje Nijmegen is ‘the place to be’ voor de internationale veiling en verkoop van pre-loved en nieuwe tassen.

De opbrengst komt in zijn geheel ten goede aan wensen voor andere mensen, wensen die ter plekke in een wensboom gehangen worden. Maar er is nog veel meer te beleven: een workshop tassen maken voor geïnteresseerden, lezingen over de geschiedenis van de tas en duurzaamheid in de textielindustrie.

Na de succesvolle editie van 2019 vindt het evenement ook dit jaar weer plaats in samenwerking met de Rotaryclubs van het Duitse Geldern en de gemeente Aalst-Noord in België. Pre-loved tassen uit de drie landen vinden hun weg naar een nieuwe eigenaar. Van chique clutches tot koffers die reisverhalen kunnen vertellen … ze zijn er allemaal!

Een select aantal zeer bijzondere tassen wordt aan het einde van de middag bij opbod geveild. Zij worden tentoongesteld in de Stevenskerk in Nijmegen van 21 oktober toten met 3 november. In deze periode kunnen lootjes gekocht worden bij de balie van de kerk voor de tassen die na de veiling verloot worden.

03-11-2024
Stevenskerk
Sint Stevenskerkhof 62
6511 VZ Nijmegen
https://www.tassenveiling.online