Open Bedrijvendag Emmen: Inspiratie voor Talent!

De Open Bedrijvendag in Emmen biedt je de kans om kennis te maken met innovatieve producten, geavanceerde technologieën en de mensen in deze bedrijven.

Of het nu gaat om kraanmachinist, het bouwen van een elektromotor, achter de schermen bij een crematorium, bij de productie van grote garagedeuren of in de werkplaats van een installatiebedrijf. Op deze dag openen tal van bedrijven en organisaties in de gemeente Emmen hun deuren voor het publiek. Van kantoren tot ultramoderne fabrieken en gespecialiseerde werkplaatsen: veel van deze bedrijven zijn anders gesloten voor het publiek en bieden nu exclusieve inzichten in hun operatie.

De Open Bedrijvendag Emmen wordt georganiseerd door gemeente Emmen en ondernemersvereniging Ondernemend Emmen in samenwerking met een groot aantal bedrijven. Het doel is om niet alleen te laten zien wat er in deze bedrijven ontstaat, maar ook wat het betekent om daar te werken.

Veel van de deelnemende bedrijven zijn op zoek naar nieuw talent. Een kijkje achter de schermen van een bedrijf is niet alleen leuk, maar ook een unieke kans om te oriënteren als je op zoek bent naar een baan of nadenkt over een carrièreswitch. (Foto: Ondernemend Emmen)

02-11-2024
Bedrijven in Emmen
James Cookstraat 20
7825 AN Emmen
https://www.ondernemendemmen.nl/